B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Το Φεστιβάλ Dragon Boat

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-08-16 09:40:33    Hits: 26  

intro.jpg


Το Φεστιβάλ Dragon Boat, το οποίο επίσης ονομάζεται Φεστιβάλ Ντουανού, εορτάζεται την πέμπτη μέρα του πέμπτου μήνα σύμφωνα με το Κινέζικο ημερολόγιο.Αυτό το φεστιβάλ είναι για να τιμήσουμε τον θάνατο του QU Yuan ... Ένας έντιμος ποιητής και πολιτικός που λέγεται ότι αυτοκτόνησε πνίγοντας τον εαυτό του σε ένα ποτάμι.

Η πιο σημαντική δραστηριότητα αυτού του φεστιβάλ είναι οι αγώνες Dragon Boat.Συμβολίζει τις προσπάθειες των ανθρώπων να σώσουν το Κου Γιουάν.Κατά την τρέχουσα περίοδο ... Οι φυλές αυτές αποδεικνύουν επίσης τις αρετές της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας.
Εξάλλου, το φεστιβάλ έχει επίσης επισημανθεί με την ένδειξη "zong zi" (γλουτινό ρύζι), το Zong είναι κατασκευασμένο από γλουτινό ρύζι γεμισμένο με διαφορετικά σφραγίσματα και τυλιγμένο σε φύλλα μπαμπού ή καλαμιού.Οι άνθρωποι που θρηνούσαν το θάνατο του Κου έριξαν τον Ζονγκ ζι στο ποτάμι για να ταΐσουν το φάντασμα του κάθε χρόνο.
Με τις αλλαγές των καιρών ... Το μνημείο μετατρέπεται σε μια εποχή προστασίας από το κακό και τις ασθένειες για το υπόλοιπο του χρόνου.Οι άνθρωποι θα κρεμάνε υγιεινά βότανα στην μπροστινή πόρτα για να καθαρίσουν την κακή τύχη του σπιτιού.Αν και η σημασία του φεστιβάλ μπορεί να διαφέρει από το παρελθόν.

www.bng-intl.com

Προηγούμενος: Καταπολέμηση της ...
Επόμενο: No

Σχετικά προϊόντα

Τσάντα βράδυ-007
Τσάντα βράδυ-007 σι & G FASHIONS INTL CO? LTD ...
[\"Δερμάτινη τσάντα-005\"]
[\"Δερμάτινη τσ... [\"BG FASHIONS INTL CO? LTDOffice: Ji...
Τσάντα παραλία-031
Τσάντα παραλία... σι & G FASHIONS INTL CO? LTD ...
Τσάντα ώμου-18013
Τσάντα ώμου-18013 σι & G FASHIONS INTL CO? LTD ...